Høstvær

De siste dagen har vi hatt en sikkelig smak på høsten her i Trøndelag. Det har regnet, blåst, for å så bli strålende vær. I natt når jeg gikk i seng viste gradestokken 1 grader! Er nok ikke lenge før vi får se den føste snøen tenker jeg. Jeg har alltid hatt innstillingen på at snø er noe man burde ha fra 23 desember og til 1 Januar, men i år vil jeg snøen skal komme så fort som mulig. Hvorfor dette plutselig har endret seg aner jeg ikke, men er vel noe med det at det er så sinsykt mørkt ute på kveldene nå, og litt snø ville ha lyst opp mye.

Valpene vokser og trives, og på mandagen var vi til dyrlegen for chipping, vaksinering og helseattest. Begge to var i tipp topp stand, og dyrlegen hadde ingen ting å utsette på noen av de. Veldig greit å få det på papiret!

Hva som skjer med valpene videre klarer jeg ikke helt å bestemme meg for. Begge to ser veldig lovende ut, selv om det er to helt forskjellige valper. Hadde man ikke vist det hadde man ikke kunne sett at de var søsken. Den lyse valpen som har fått navnet «Bølla» veier snart 1kg, mens lillesøster «Nemi» veier ikke mer enn 650g. En ganske stor størrelsesforskjell på de med andre ord.

Jeg har vel kommet frem til at «Nemi» helt sikkert blir boende her, mens «Bølla» blir satt ut på for eller blir boende her hun også. Nå har vi tid til to valper, neste år vet jeg ikke om vi har tid til noen. Så da er det greit å ta dobbel dose nå, og iallefall se hvordan de utvikkler seg for å så ta en bestemmelse etter det.

Ellers kan jeg medele at vi har gått til innkjøp av ny peis, og jeg gleder meg noe enormt til den er ferdig montert! Den vi har nå spiser ved, selv om den varmer godt bare den blir matet nok. Med denne nye innvisteringen håper vi på at veden som ligger i boden varer lengere enn den ville ha gjort med den gamle. Den nye har også vinduer, så da kan vi sitte i sofaen og nyte synet av brennende ved. Tenker jeg plusser på ett pledd og en stor kopp med te også til den fantasien så er det vel ikke stort mye mer man kan ønske seg?

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s